Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met onze betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vinden wij voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

Het beste in de mens naar boven halen. Dat kan alleen als er verbinding is. Verbinding die tot stand komt door te luisteren. Te praten en nog meer te luisteren. Door te discussiëren en samen verder te gaan. We willen weten wat jouw kracht is. Wie je bent. Wat jou motiveert. En hoe we je kunnen helpen om vooruit te komen. Als je bij ons komt omdat je wil werken, dan luisteren we, altijd. We kijken verder dan wat je op papier invult. En al kun je misschien niet direct aan de slag, de verbinding is gelegd.

Article image

Dat weten onze relaties. En dankzij hun vertrouwen hebben zij al mogen ervaren dat je door echte verbindingen, met echte mensen, aanpakkers krijgt, ondernemers. Mensen met energie en hart voor de zaak, die willen bijdragen aan het bedrijf waar ze werken. Bij Werkplan zien we je zoals je bent. En door dat te erkennen en te benutten, zijn wij de verbinding tussen werk en mensen. Dat is de kracht van Werkplan.