De inzet van eigen medewerkers voor het surveilleren tijdens examens kent veel nadelen. Zo vraagt het van scholen en onderwijsinstellingen een hele organisatie. Zorgt het voor (on)nodige uitval van lesuren. Én wordt de werkdruk van docenten enorm verhoogd. Dat kan anders! Gespecialiseerde surveillanten van het Surveillantenbureau bieden uitkomst.

Examens zijn belangrijk. Het zijn testmomenten na een lange periode van studeren en de resultaten hebben effect op de toekomst. Het is dus van groot belang dat alle kandidaten gelijke kansen krijgen. Spieken, overleggen of onrust creëren is niet toegestaan. De controle hierop moet optimaal zijn. Het Surveillantenbureau zorgt hiervoor: door opgeleide surveillanten te bieden, geselecteerd aan de hand van competenties en criteria afkomstig van deskundigen uit het onderwijs zelf.

Onze surveillanten zijn gemotiveerd, zorgvuldig geselecteerd, opgeleid én bij voorkeur 50-plus. 50-plussers komen tegenwoordig maar moeilijk aan het werk. En dat is zonde. Deze doelgroep is immers betrouwbaar en heeft veel te bieden. Een baan als surveillant biedt 50-plussers de mogelijkheid zich weer nuttig te maken en onder de mensen te komen. En wie beter dan 50-plussers kunnen met hun (levens)ervaring, mensenkennis en stabiele voorkomen een groep leerlingen of studenten in toom houden? Juist.

Benieuwd wat het Surveillantenbureau aan jou te bieden heeft? Bekijk hier onze diensten. En neem gerust contact op. Wij komen graag op bezoek om alle vragen te beantwoorden. In een kennismakingsgesprek inventariseren we de wensen en nemen we de mogelijkheden en bijbehorende kosten met je door.