Meppel - Voltijd (40u)

Project medewerker/ winkelinrichter

Ben jij zo iemand die niet stil kan zitten? Die telkens nieuwe projecten in huis verzint? En altijd slimme oplossingen zoekt? Iemand met hele handige handen, een flexibele instelling en (misschien zelfs) ervaring met bouwwerkzaamheden? Word dan onze nieuwe Posmarker!

B ij Posmark is geen dag hetzelfde. Wij werken namelijk door het hele land, op de meest uiteenlopende plekken. Voornamelijk zijn we te vinden in bouwmarkten, grote woonwinkels en hotels. Wat we hier doen?

Hele winkelpanden leeghalen en ombouwen, specifieke afdelingen restylen, stellages neerzetten, kamers inrichten, product merchandising in elkaar zetten, prijskaartjes plaatsen, kassasystemen en klantentellers installeren.. eigenlijk van alles. Uiteindelijk komt het neer op het mooier maken (en onderhouden) van winkelpanden en hotels. En op het goed uitlichten van producten om de omzet te vergroten.

Om Posmarker te worden is het belangrijk dat je:

 handig bent bij voorkeur ervaring met bouwwerkzaamheden, maar dit is geen vereiste.
 flexibel bent alles gebeurt op projectbasis: soms hebben we een project van een week, dan weer een project van 8 weken achtereen, en soms ook even niks.
 in bezit bent van vervoer je wordt zo efficiënt mogelijk ingepland, maar zult wel moeten reizen
 het niet erg vindt om af en toe een paar dagen van huis te zijn we hebben namelijk af en toe projecten op afgelegen plekken (bijvoorbeeld Ameland). Doordeweeks slapen we tijdens dit soort projecten in een accommodatie. Dit gebeurt zeker niet wekelijks. Denk eerder aan enkele keren per jaar.
 collegiaal bent want we werken vaak, voor langere tijd, in (vaste) teams. Samenwerken en plezier hebben. Dat is bij ons heel belangrijk.

Wat wij jou bieden?

• een min-max contract (bij goed bevallen kan dit in de toekomst omgezet worden naar een vast contract)
• een afwisselende job met leuke collega’s (dit kan ook als zzp’er: als je naast je eigen werkzaamheden ook af en toe in teamverband wilt werken)
• een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
• een gereedschap set en werkkleding (behalve als je zzp’er bent)
• een VCA opleiding als je die nog niet hebt

Lijkt het jou nou wel wat: afwisseling en werken op projectbasis? Werken aan mooie projecten waarbij je de handen uit de mouwen kunt steken? Voor grote, bekende winkel- en hotelketens? Neem dan contact op. Wij zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Dit kan ook direct naar Posmark: [email protected] • 0522 215205.

Interesse in deze vacature?

Solliciteren

Delen binnen netwerk: