Posmark is al 25 jaar de landelijk-actieve specialist in winkelinrichting, merchandising en montage en onderhoud van kassa’s en betaalsystemen. 

Onze aanpak is doortastend en persoonlijk. Korte lijntjes, lange relaties; daar houden we van. Met onze kundige projectmanagers en ervaren monteurs hebben we al menig winkelvloer omgebouwd tot aantrekkelijke locaties.

Posmark is van allerlei markten thuis. Zo verzorgen wij de gedeeltelijke of volledige inrichting, restyle en relocatie van retailzaken. We zetten wandjes neer, verven of behangen ze, we leggen vloeren, bouwen schappresentaties, demo-eilanden en kassameubelen en installeren betaalsystemen en beveiligingspoortjes. Ook plaatsen we klantentellers, narrowcasting en achtergrondmuzieksystemen. Kortom: we zorgen voor ombouw van de gehele winkel en volgen daarbij de route van in- naar uitgang.

Article image

Onze divisie merchandising zorgt ervoor dat alle producten in een winkel zichtbaar zijn en zorgt voor het schaponderhoud. Onze specialisten bezoeken winkels en letten op de presentatie en indeling van de producten in schap, stelling of eiland. We voeren controles uit op gebreken, defecten en mankementen en herstellen deze. Zo komt elk product aantrekkelijk en professioneel in beeld. Ook zorgen we voor het voorraadbeheer. 

Het installeren en onderhouden van betaalsystemen is een derde specialisme van Posmark. We verzorgen, als dat nodig is, het volledige traject: van opbouw van kassameubelen, aansluiting van kassasystemen tot aansluiting van pinautomaten. In opdracht van leveranciers verlenen wij ook storingsdiensten.