Ook in het blad?

Welkom bij WerkBoost. Hét werkmagazine van jouw regio. Een unieke, offline manier om jouw bedrijf op een persoonlijke wijze in de kijker spelen bij potentiële werknemers.

In WerkBoost worden bedrijven op persoonlijke wijze geportretteerd. Wij geloven er in dat toekomstige werknemers op deze manier een uniek kijkje in de keuken krijgen en kunnen aftasten of er een overeenkomst in DNA is. Wil jij ook met jouw bedrijf in WerkBoost verschijnen? Bekijk onze mediakaart dan eens.

We hebben verschillende opties. Zo maken we persoonlijke bedrijfsprofielen, van één of twee pagina’s, maar hebben we ook specifieke rubrieken waar jij met jouw bedrijf aan mee kunt doen. Bijvoorbeeld: Rijp en Groen, waarin zowel een oudere als een jongere medewerker aan het woord komt over het bedrijf. Of Selfmade, waarin een ondernemer op inspirerende wijze vertelt over het bouwen aan zijn of haar bedrijf. Graag komen we bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken en te kijken welke vorm van portretteren het beste bij jou en/of jouw bedrijf past.


Delen binnen netwerk: