Zwolle - Deeltijd

Inkoopmedewerker

Beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift? Heb je minstens 3 jaar ervaring op een inkoopafdeling? Ben je secuur, accuraat en communicatief vaardig? Dan hebben wij dé job voor jou! 

V oor een opdrachtgever in Dalfsen zijn we op zoek naar een medewerker inkoop. In deze functie stel je inkooporders op vanuit een ERP-systeem, stuur je deze door naar nationale en internationale leveranciers en ben je verantwoordelijk voor de leverconditie, leverdatum en de volledigheid en juistheid van de leveringen. Het tijdig bestellen van bestaande producten is daarbij zeer belangrijk. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig en geordend bent en dat je een goed inschattingsvermogen hebt. Daarnaast sta je veel in contact met andere afdelingen en leveranciers, waardoor enige communicatieve vaardigheden van je worden verwacht. De functie is in eerste instantie voor 24 uur per week, maar zal uiteindelijk worden uitgebreid naar 32-36 uur.

Functie-eisen

- Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift
- Je kan goed omgaan met ERP-systemen en Excel
- 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie

Geboden

- Een afwisselende en uitdagende baan 
- Een gezellig team om in te werken
- Een marktconform salaris 
- Uitzicht op een contract bij onze opdrachtgever

Sollicitatieprocedure

Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of door langs te komen bij één van onze filialen in Meppel of Zwolle. Voor meer informatie of een oriënterend gesprek kun je contact opnemen met Namara Brands: 038-4222217 • [email protected]

Interesse in deze vacature?

Solliciteren

Delen binnen netwerk: