Kampen - Voltijd (40u)

Applicatie ontwikkelaar

Beschik jij over oplossend en conceptueel vermogen? Kan jij risico's vaststellen en beoordelen en ben je technisch ingesteld? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

W ij zijn op zoek naar applicatie ontwikkelaar Outsystems. Het betreft een functie van 40 uur. Als applicatie ontwikkelaar documenteer en ontwikkel je applicaties en softwarecomponenten. Met behulp van het Outsystems ontwikkelplatform debug, codeer, test, documenteer je en leg je verslag over het stadium van productontwikkeling. Ook onderhoud en integreer je software en de bijbehorende documenten van applicaties en softwarecomponenten. Je selecteert geschikte technische opties voor ontwikkeling zoals hergebruik, verbeteren en her-configureren van bestaande componenten. Verder wordt je takenpakket met nog een aantal andere taken aangevuld.

Functie-eisen

- Een technisch HBO-diploma
- Creatief, innovatief en sterke communicatieve vaardigheden
- Relevante werkervaring in IT
- Bekend met Outsystems ontwikkelomgeving
- Uitgebreide kennis van ASP.NET MVC, jQuery, JavaScript. SQL, programmeren met 3GL en/of 4GL omgevingen en koppelingen en interfaces (API)
- Kennis van de energiesector is een pré, net als ervaring met USM (Universal Service Management) en Cloud architectuur Azure

Geboden

- Direct in dienst bij de opdrachtgever
- Uitzicht op een vast contract
- Een informele en collegiale omgeving
- Prima arbeidsvoorwaarden 
- Leuke collega's

Sollicitatieprocedure

Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct bij Rob: [email protected] • 038 422 22 17.

Interesse in deze vacature?

Solliciteren

Delen binnen netwerk: